Zoekresultaten voor

Over ons

Historie

De huidige producten van het in Zweden opgerichte COMBISAFE zijn voortgekomen uit het geesteskind van één man: Lars-Anders Reinklou. Lars-Anders was van mening dat de gebruikte randbeveiliging in het begin van de jaren 80 niet voldeed om de veiligheid te garanderen van degenen die in de bouw op hoogte werken. In zijn werkplaats in Östersund, Zweden, ontwikkelde Lars-Anders de eerste systeemrandbeveiliging, die de daarop volgende 30 jaar een leidende rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor veiligheid op hoogte  De producten en systemen van COMBISAFE, inmiddels onderdeel van Honeywell, hebben een voorname rol gespeeld bij een aantal toonaangevende projecten in de wereld, waaronder The Shard in Londen, Victoria Tower in Stockholm en Ferrari World in Abu Dhabi.

Combisafe producten en systemen zijn een standaard voor de veiligheid geworden voor de bouwindustrie. Stalen rasterhekken, multifoots, multiklemmen, het valnetsysteem, stuk voor stuk een uniek product met een eigen functionaliteit maar dusdanig ontworpen zodat ze tevens als een geïntegreerd onderdeel van een systeem dienst kunnen doen, toepasbaar in allerlei situaties.

Tijdlijn

1984

Company registration

Geregistreerd als vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in Zweden

Wist u


ZIEN PIONEERS

Gedurende de laatste 20 jaar is de passie van Combisafe voor zijn producten en voor de naleving van de geldende vereisten en voorschriften ongeëvenaard.
 
In 1994 organiseerde Combisafe in het Zweedse Östersund de eerste bijeenkomst van het technisch comité voor de Europese norm voor randbescherming (EN 13374).
 
Sindsdien deelt Combisafe zijn jarenlange praktijkervaring met veiligheidsinstanties en met comités die zich bezighouden met het opstellen van normen en de belangrijkste eindgebruikers binnen de sector.
 

ZIEN SAFETY BY SYSTEMS

Het Combisafe-concept is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en praktijkervaring, het omvat een uitgebreid programma aan oplossingen die bestaan uit producten, technische ondersteuning, activiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, testprogramma’s , training en diensten op het gebied van installaties.
 
Als voorstander van goede en doordachte werkvoorbereiding werkt Combisafe nauw samen met cliënten in een zo vroeg mogelijk stadium van het project. Dit garandeert dat het beste, veiligste en meest kosten-efficiënte systeem ontworpen en gebruikt word.

Klik hier