Zoekresultaten voor

Bauma 2016

Bauma 2016, de grootste bouwbeurs ter wereld, was een doorslaand succes voor Combisafe.

Bezoekers waren in München onder de indruk van de voordelen van ons innovatieve randbeschermingssysteem en onze oplossingen voor tijdelijke toegang en valbescherming voor de Duitse en internationale bouwsector.

De terugkoppeling die we mochten ontvangen, onderstreept hoe onze systeemrandbeveiliging en onze verhuurservice steeds populairder worden bij de Duitse aannemers. Alhoewel de traditionele houten leuningen nog steeds wijdverbreid zijn Duitsland, ziet een groeiend aantal bouwbedrijven de voordelen van de systeemrandbeveiliging van Combisafe, die makkelijk is te installeren en aan de EN-normen voldoet, en gaan steeds meer bedrijven over op onze productoplossingen.

Bezoekers konden de innovaties van Combisafe met eigen ogen zien, met name het geïntegreerde COMBISAFE laadsysteem MKII en het SkyReach Anchor – een veelzijdig, overkoepelend valbeschermingssysteem dat bouwmedewerkers beschermt tegen valpartijen vanaf hoogten.

Door gebruik van het laadsysteem MKII in combinatie met het SkyReach Anchor kan het bouwteam op veilige wijze diepladers en verhoogde systemen op laadperrons of op werklocaties laden en lossen. Bezoekers werd de mogelijkheid geboden om van het Combisafe-team te horen hoe deze geïntegreerde veiligheidsoplossing kon worden gebruikt om de veiligheid van bouwmedewerkers te beschermen en te vergroten.

Bezoekers konden ook meer informatie krijgen over de komende lichtgewicht Steel Mesh Barrier Mark III. Met een gewicht van slechts 16,1 kg zal dit hek voldoen aan een groeiende vraag vanuit de markt naar een lichtgewicht, veelzijdig systeem dat makkelijk en veilig kan worden getransporteerd of gepositioneerd op bouwlocaties.

En tot slot, maar niet minder belangrijk, was er de mogelijkheid een voorbeeld te zien van de Combisafe Bouwtrap. Dankzij een unieke modulaire eigenschap kan de lengte van de trap worden aangepast aan de eindgebruiker.

“We willen onze aanwezigheid op de Duitse bouwmarkt vergroten en ons succes op de Bauma bewijst dat Combisafe op de goede weg is,” aldus Marc Vogely, Sales Leader Central Europe bij Combisafe. “De terugkoppeling van de klanten was zeer positief en we hebben gedemonstreerd hoe de systeemalternatieven van Combisafe voor traditionele randbeveiligingsmethoden de veiligheidsmanagers in de bouwsector kunnen helpen bij een effectievere bescherming van hun medewerkers.”