Zoekresultaten voor

Combisafe laadsysteem – nu nog meer waar voor uw geld!

Als gevolg van de succesvolle introductie van het nieuwe SkyReach-valbeveiligingsanker, heeft Combisafe de ballastvereisten van het Combisafe laadsysteem MKII opnieuw beoordeeld en kan het klanten nu het volledige systeem aanbieden met slechts 1500 kg ballast in plaats van de eerdere 3000 kg.
 
Het COMBISAFE® laadsysteem MKII is CE-gecertificeerd volgens EN 795:2012 Type E door DEKRA EXAM GmbH en is ontworpen om op een veilige manier valpartijen vanaf hoogten te voorkomen tijdens het laden en lossen van materiaal vanaf een dieplader/oplegger met vlakke laadvloer.
 
Elk systeem wordt als compact pakket geleverd en bevat een basis die nu is verzwaard met slechts 1500 kg prefab ballastblokken, waardoor de aanschaf of huur van een compleet systeem goedkoper wordt en de complete eenheid lichter wordt voor eventuele verplaatsing op locatie.
 
Wanneer het naast een oplegger wordt geplaatst kan het volledige systeem in vijf eenvoudig stappen worden opgezet. Met het geïnstalleerde SkyReach Anchor kunnen werknemers veilig werken tot een hoogte van vijf meter vanaf de grond en met een bedieningsradius tot 8,5 meter. Het is eveneens compatibel met alle EN361-gecertificeerde harnassen en is getest en goedgekeurd voor gebruik met de automatisch intrekkende reddingslijnen van Miller® Falcon (6,2 m & 10 m).