Zoekresultaten voor

Charité Berlin

Overzicht

COMBISAFE bewaakt gezondheid van renovatie charité Berlin 
 
Als onderdeel van de 202 miljoen euro kostende renovatie van het ziekenhuisgebouw van Charité Berlin in Duitsland heeft COMBISAFE een allesomvattende veiligheidsoplossing geleverd. Hierbij is randbeveiliging in de vorm van Steel Mesh Barriers en Framed Barriers gecombineerd met valbescherming door middel van Safety Net Fans.
 
Er zijn meer dan 450 Steel Mesh Barriers, een combinatie van leuning, kantplank en stalen gaasnet in één, door hoofdaannemer Ed. Züblin AG geïnstalleerd rond de open liftschacht en toevoerhekken om de medewerkers te beschermen tegen valpartijen binnen het gebouw. Dankzij een aantal Framed Barriers konden tijdens de vervanging van de buitengevel de reparatiewerkzaamheden aan de betonnen gevel plaatsvinden zonder de randbeveiliging te hoeven verwijderen.
 
Ter completering van de veiligheidsspecificatie zijn er zes netten aangebracht aan de westgevel en acht extra met hoekzeilen geïnstalleerd aan de oostgevel, waardoor de medewerkers eronder beschermd waren tegen vallende objecten tijdens de ontmanteling van de oude prefab-gevelelementen van het gebouw.