Zoekresultaten voor

City Labs

Overzicht

COMBISAFE biedt veiligheidsoplossing van vloer tot plafond voor prestigieus citylabs-project 
 
Tijdens de prestigieuze herontwikkeling van het Manchester Royal Eye Hospital tot het biomedische kenniscentrum Citylabs heeft COMBISAFE de POWER POST en de dubbelhoge Steel Mesh Barriers gecombineerd om een uniek veiligheidssysteem van vloer tot plafond te creëren dat volledige hoogte-omhulling biedt.
 
De COMBISAFE POWER POST is geschikt voor hoogten tussen de 2,7 en 4,2 meter en wordt zonder ankers tussen betonnen vloeren en plafonds geplaatst om een ​​veilige en snelle installatie van de randbescherming te bieden. De unieke compressie-unit oefent een kracht uit die kan oplopen tot 7,0 kN, voldoet qua prestaties aan EN 13374 en is eenvoudig te monteren en af te stellen, zelfs in combinatie met dubbelhoge Steel Mesh Barriers.
 
Gemakshalve is de belastingsindicator duidelijk zichtbaar door het stalen rasterwerk heen, waardoor nauwkeurige en snelle montage mogelijk is met behulp van een elektrische slagmoersleutel. Als extra ingebouwde veiligheidsvoorziening heeft de COMBISAFE POWER POST ook een visuele compressie-indicator – een garantie voor de hoogste gezondheids- en veiligheidsnormen tijdens dit prestigieuze nieuwe bouwproject.v