Zoekresultaten voor

Fluor HQ

Overzicht

Dankzij veiligheid en flexibiliteit is COMBISAFE
eerste keus voor dura vermeer voor hoofdkantoor van fluor 
 
COMBISAFE heeft meer dan 2.000 units aan veiligheidssystemen geleverd aan bouwer Dura Vermeer voor installatie bij drie projecten verspreid over Nederland – inclusief een baanbrekend nieuw hoofdkantoor voor de wereldwijd opererende engineeringsonderneming Fluor.
 
Het nieuwe kantoor van 20.000 vierkante meter, een ontwerp van Architectenbureau Paul de Ruiter, is momenteel in aanbouw op het bedrijvenpark Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp, op een steenworp afstand van Amsterdam Schiphol Airport.  Bij de voltooiing eind 2014 zal het met meer dan 900 werkplekken het nieuwe onderkomen vormen voor de medewerkers van de Fluor-vestiging in Haarlem.
 
Bij aanvang van de bouw in juni 2013 had hoofdaannemer Dura Vermeer een reeks gemakkelijk toepasbare randbeschermingsoplossingen nodig om exceptionele veiligheidsprestaties op de bouwplaats te kunnen leveren. COMBISAFE kon het meest geëigende, veilige en rendabele beschermingssysteem bieden voor het gehele bouwtraject.
 
Voor het gehele project heeft COMBISAFE een allesomvattende veiligheidsoplossing geleverd waaronder 1.600 Steel Mesh Barriers en een keur aan Multi-Foot-bevestigingen, veiligheidsstaanders en verticale klemmen. Voor een veilige werkomgeving was COMBISAFE’s geïntegreerde systeemrandbescherming de bewezen beste keuze.