Zoekresultaten voor

Holland Bridge

Overzicht

Het grootste infrastructurele project in Nederland is veilig en ligt op schema dankzij COMBISAFE 
 
Als onderdeel van het grootste infrastructurele project in Nederland wordt met de bouw van een tweede Hollandse Brug over het Gooimeer de A6 verbreed tot vier rijbanen in beide richtingen. Dit heeft geleid tot de specificatie van een bewezen randbeveiligingssysteem van COMBISAFE.
 
De 1 miljard euro kostende verbetering van de A1/A6, die wordt uitgevoerd door het bouwconsortium SAAone, een samenwerkingsverband tussen VolkerWessels, Boskalis, HOCHTIEF en DIF, vormt een belangrijke investering in de nationale verbindingswegen tussen Schiphol Airport, Amsterdam en Almere.  
 
Ter bescherming van de waterweggebruikers en bouwmedewerkers die op hoogte moeten werken tijdens de bouw van de 300 meter lange brug voor de A6, wendde de civieltechnische bouwonderneming VolkerWessels zich voor deze uitdaging tot COMBISAFE.  Voor de uitgebreide werkzaamheden aan het betondek en de staalconstructies werden over een afstand van 700 strekkende meter Steel Mesh Barriers van COMBISAFE geplaatst langs beide zijden van de brug met behulp van verstelbare veiligheidsstaanders en bekistingsbevestigingen.
 
Niels Kranenburg, bouwkundig ingenieur van VolkerWessels: "We hebben tijdens eerdere projecten vaker gebruikgemaakt van COMBISAFE.  Hun systemen zijn gebruiksvriendelijk, veelzijdig en voldoen altijd aan onze strenge veiligheidseisen."