Zoekresultaten voor

HVB Tower

Overzicht

Bescherming op het scherpst van de snede dankzij COMBISAFE bij renovatie van hvb tower in München
 
Bij de renovatie van de 27 verdiepingen tellende HVB Tower in München – hoofdkantoor van de financiële instelling HypoVereinsbank – heeft de installatie van 1,2 km Framed Rail Barriers van COMBISAFE het mogelijk gemaakt om ongeëvenaarde niveaus van randbeveiliging te combineren met optimale toegankelijkheid tijdens de gehele gevelrenovatie van het gebouw.
 
Dobler Metallbau combineerde het gebruik van gehuurde Framed Rail Barriers met een serie eigen Steel Mesh Barriers – speciaal ontworpen en gefabriceerd met extra openingen om medewerkers veilige toegang te bieden tot de rand van een gebouw, zonder een harnas te hoeven dragen. De gehuurde Framed Rail Barriers en de speciale Steel Mesh boden de perfecte combinatie van puinomhulling, schokabsorberende eigenschappen en schadepreventie op de bouwlocatie.
 
De combinatie van hoge kwaliteit, de binnen de sector bewezen effectiviteit van de randbeveiliging en de directe toegang tot de plaatrand voor de medewerkers die op hoogte werken, staat garant voor een veilige werkomgeving tijdens dit prestigieuze verduurzamingsproject.