Zoekresultaten voor

Lamar Towers

Overzicht

COMBISAFE laat torentweeling naar de hemel reiken
 
Als ze voltooid zijn, zullen de multifunctionele Lamar Towers de skyline van Jeddah domineren met hun hoogten van respectievelijk 373 en 293 meter. Omdat veiligheid voorop stond tijdens de bouw, werkte het bouwteam van COMBISAFE vanaf het begin van het bouwproces nauw samen met de klant om ervoor te zorgen dat het geschiktste, veiligste en meest kostenbesparende beschermingssysteem werd gebruikt tijdens de bouw van de prefab-betonconstructie van dit gebouw.
 
Dit resulteerde in een volledige beschermingsoplossing die het Multi Mesh Barrier-randbeschermingssysteem combineerde met de valbescherming van de Safety Net Fan ter bescherming van medewerkers en publiek.
 
Voor het project werden 3.040 veelzijdige COMBISAFE Multi Mesh Barriers geplaatst. Met een gewicht van amper 16 kg combineert de Multi Mesh Barrier een staander met een hek tot één onderdeel, zodat alles eenvoudig en snel te installeren is. De grote maaswijdte biedt een omhullingsdichtheid van 250 mm, waardoor medewerkers aan de constructie en buitenzijde van het gebouw kunnen werken zonder het hek te verwijderen.