Zoekresultaten voor

Onyx Towers

Overzicht

COMBISAFE geeft les in veiligheid tijdens multifunctionele bouw in Dubai 
 
COMBISAFE helpt bij de realisatie van uitzonderlijke gezondheids- en veiligheidseisen tijdens een nieuwbouwproject in Dubai. COMBISAFE doet dit door middel van de specificatie van een valbeveilingingssysteem voor The Onyx, een 500 miljoen US dollar kostend multifunctioneel gebouw met adembenemend uitzicht over de Arabische Golf.   
 
Het bouwteam van COMBISAFE werkte al samen met hoofdaannemer Al Shafar General Contracting LLC (ASGC) tijdens de vroegste fase van het bouwproces en dit leidde tot de specificatie van 107 Safety Net Fans om de volledige omtrek van alle drie de torens af te dekken en het publiek en de medewerkers op de begane grond te beschermen tegen materialen, gereedschappen of puin die van het gebouw kunnen vallen.
 
Er werden daarnaast 13 extra eenheden van de Safety Net Fan Maxi gespecificeerd voor gebruik op de vloer van het hoofdpodiumgebouw ter verhoging van het omhullings- en beschermingsniveau tegen vallend puin.
 
"We hebben de Combisafe Safety Net Fan gespecificeerd voor eerdere projecten en opnieuw voldeed deze veelzijdige en uitstekend aanpasbare veiligheidsoplossing aan onze strenge veiligheidseisen," aldus Elia Makar van Al Shafar General Contracting LLC.