Zoekresultaten voor

Schongau

Overzicht

Contragewicht van combisafe vindt de juiste balans
Bij € 85 miljoen kostende energiecentrale in schongau 
 
Het veelzijdige Counterweight System van COMBISAFE biedt een uitzonderlijk randbeveiligingsniveau tijdens de installatie van een dak en gevel voor de € 85 miljoen kostende energiecentrale voor UPM, een toonaangevende producent van pulp-, papier- en hout.
 
Omdat er een dakbeveiligingssysteem nodig was zonder klemmen en dakpenetraties naar plaat en dakbedekking, gebruikte Borgel Elementbau het COMBISAFE Counterweight System en 185 strekkende meter aan kantplanken om het werk veilig en efficiënt te kunnen uitvoeren, met slechts twee bevestingspunten aan het dak.
 
De vlugge en eenvoudige installatie van het Counterweight System stelt nieuwe normen op het gebied van plaatsingssnelheid en efficiëntie van tijdelijke randbeveiliging. Er is alleen een hamer nodig voor een snelle montage. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen trolley voor een meer ergonomische installatie, waardoor zwaar tillen overbodig wordt.
 
De bouw moet in 2014 zijn afgerond en zal de reputatie van COMBISAFE verder bevestigen als het gaat om innovatieve randbeveiligings- en veiligheidsoplossingen voor uitdagende projecten.