Zoekresultaten voor

T6

Overzicht

COMBISAFE houdt veiligheid op de rails tijdens bouw van t6
 
Een compleet randbeveiligingssysteem op hoogte van  COMBISAFE heeft bijgedragen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen tijdens de bouw van de £40 miljoen kostende studentenaccomodatie T6 – het hoogste gebouw van het  £2 miljard kostende renovatieplan King’s Cross Central en slechts 20 meter verwijderd van de hogesnelheidsverbindingen van het station.
 
Door de hoogte van het gebouw en de nabijheid van de spoorlijnen  – met meer dan 8 passerende treinen per uur – vormde de beveiliging van de rails tegen vallende en wegwaaiende materialen een topprioriteit. De betrouwbare, veelzijdige Steel Mesh Barriers van COMBISAFE boden een compleet randbeveiligingssysteem voor de buitenbalken aan de onderaannemer voor betongeraamten Getjar Limited en hoofdaannemer Balfour Beatty.
 
“De volledige hoogteomhulling, die gedurende meer dan 10 maanden was geïnstalleerd op de railverhogingen van het gebouw, zorgde ervoor dat er absoluut niets kon ontsnappen,” aldus Allan Massey, Project Director bij Balfour Beatty. “We werkten samen met de onderaannemer voor ruwbouw, gevelbekleding en ramen om de veiligste en meest efficiënte vorm van randbeveiliging te kunnen bieden.”