Zoekresultaten voor

Westminster Bridge

Overzicht

COMBISAFE biedt complete veiligheidsoplossing voor studentenhuisvesting in Westminster
 
199 Westminster Bridge is ontworpen door AHMM architects en gebouwd door Balfour Beatty in het centrum van Londen. Het gebouw zal meer dan 1.000 studentenkamers bevatten, gecombineerd met een nieuwe school en kantoorruimte.  De specialiseerde aannemer Masterson Holdings , leverancier van de frames van gewapend beton, gebruikte 10 Safety Net Fan Maxis om de omtrek van het gebouw af te dekken en het publiek en medewerkers op de begane grond te beschermen tegen materialen, gereedschappen of puin die van het gebouw kunnen vallen. 
 
COMBISAFE leverde ook een volledige hoogte-omhulling, die gebruik maakt van de bewezen, betrouwbare en veelzijdige Steel Mesh Barriers en werd geleverd met de branding van deze gespecialiseerde aannemer. Dit systeem bood een verhoogd beschermings- en omhullingsniveau tegen vallend puin.
 
"Wij hebben een streng veiligheidsbeleid en strenge procedures en konden ons niet veroorloven dat er gereedschappen, materialen of medewerkers over de rand zouden vallen” aldus Sean Frisby van Masterson Holdings. ”Combisafe leverde ons een veelzijdige en gebruiksvriendelijke veiligheidsoplossing die voldeed aan onze specifieke eisen.""