Zoekresultaten voor

Diensten

COMBISAFE services biedt technische ondersteuning met technische tekeningen en de planning van onze producten in bestaande ontwerptekeningen. Maatwerkoplossingen voor unieke problemen.

Al meer dan 30 jaar werkt COMBISAFE samen met de internationale bouwindustrie waardoor we momenteel  een uitgebreid aanbod aan veiligheisoplossingen kunnen bieden. Leverancier zijn van het van het leidende systeem is een zijde. Aan de andere kant begrijpen we dat onze klanten meer verwachten van hun investeringen. Daarom leveren we tevens gespecialiseerde engineering en ontwerp service. Niet alleen waarborgen we hierdoor dat de systemen de veiligheid bieden die u vraagt, ook biedt dit ons de mogelijkheid de unieke eigenschappen te belichten.

COMBISAFE biedt ook toegang tot een netwerk van specialistische expertise, after sales zorg en trainingen door ons field service team. Ter ondersteuning van uw lange termijn visie betreffende veilig werken op hoogte, bieden we trainingen aan voor het plannen van valbeveiliging, demonstraties en praktijk cursussen in onze trainings centra.

De trainingen kunnen gegeven worden in onze Safety Centres die beschikken over overdekte 3 verdiepingen hoge ruwbouw simulaties en een showroom. Representatieve meeting rooms en catering zijn ook aanwezig. 

 

Diensten
Superieure klantenservice & technische ondersteuning