Zoekresultaten voor

Diensten - 3D-modellering

Combisafe heeft zijn niveau voor bouwondersteuning aanzienlijk verhoogd met de integratie van twee van de meest geavanceerde structurele modelleringssystemen – StruCad en Tekla – ter wereld, die gebruik maken van de 3D-omgeving om verbeterde veiligheidsoplossingen te bieden voor werkzaamheden op hoogte voor zelfs de meest complexe bouwprojecten.
 
Combisafe kan zijn uitgebreide serie van randbeschermingssystemen en veiligheidsproducten voor werkzaamheden op hoogte direct integreren in de 3D-modellen van staalconstructiebedrijven. Door de veiligheidssystemen over de modellen van de klant heen te leggen, kunnen automatisch alle bevestigings- en positioneringsdetails van de randbeschermings- en beveiligingssystemen worden gegenereerd binnen één uitgebreid softwarepakket.
 
Combisafe heeft aanzienlijk geïnvesteerd in technische kennis om een soepele overgang voor onze klanten mogelijk te maken van conceptueel ontwerp naar de uiteindelijke algemene overzichtstekeningen en intelligente BIM-modellen voor onze klanten. Het is onze bedoeling om dit aanbod uit te breiden en onze klanten in staat te stellen om deze producten te downloaden en meer controle te krijgen over de details van alle Combisafe-systemen.
 
Complete training voor de gedetailleerde uitwerking van deze producten in uw eigen software is op aanvraag beschikbaar.