Zoekresultaten voor

Diensten - Installatie

Veel van onze klanten beseffen dat het slecht installeren van systemen voor valpreventie en -bescherming het risico op ongelukken eerder vergroot dan verkleint. Doordat Combisafe-producten uitsluitend door daartoe getraind en bevoegd personeel geïnstalleerd mogen worden, doen klanten voor de installatie van de systemen in toenemende mate beroep op ons.
 
In reactie daarop heeft Combisafe een netwerk van bedrijven opgebouwd die over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken en de installatie van Combisafe-systemen kunnen combineren met hun eigen diensten, zoals het leveren en installeren van bouwsteigers of veiligheidsnetten. Combisafe garandeert dat deze bedrijven stuk voor stuk beschikken over de vereiste kennis binnen hun branche.
 
Al onze producten zijn dusdanig ontworpen dat ze op locatie kunnen worden geïnstalleerd door uw eigen medewerkers, zonder gespecialiseerde monteurs. We bieden hiervoor een uitgebreid trainingspakket (koppeling naar training) aan, maar als u de producten liever laat installeren, kunnen we u deze service in Nederland bieden. Vraag naar de details hierover als u met ons sales support-team of met uw plaatselijke verkoper spreekt.